Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки» - Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2017)
13—14 квітня 2017 р. всьоме відбувся Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки», спрямований на популяризацію наукових знань та їх історії, у якому брали участь студенти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці з Києва, Дніпра, Харкова, Одеси, Черкас, Миколаєва, Тернополя, Херсона, Бердянська, Полтави, Житомира, Кропивницького, Павлограда.