Соціалізація інноваційної політики ЄС - Ящишина, В.І. (Наука та наукознавство, 2017)
У статті проаналізовано європейський досвід формування та реалізації соціально спрямованої інноваційної політики ЄС; виявлено її нові інструменти та напрямки, пов’язані з процесом соціалізації інновацій. В статье проанализирован европейский опыт формирования и реализации социально направленной инновационной политики ЕС; выявлены ее новые инструменты и направления, связанные с процессом социализации инноваций. The European practices in setting up and implementing the socially oriented EU innovation policy are analyzed; new tools and trends related to the socialization process in innovation are identified.