Академічно-університетський дуалізм світового дослідницького простору - Луговий, В.І.; Слюсаренко, О.М.; Таланова, Ж.В. (Наука та наукознавство, 2017)
Проаналізовано організаційні, фінансові, кадрові характеристики сучасного світового дослідницького простору. Проанализированы организационные, финансовые, кадровые характеристики современного мирового исследовательского пространства. Organizational, financial, personnel characteristics of the modern global research area are analyzed.