Modern Unmanned Aerial Vehicle Control Systems - Melnikov, S.V.; Bondar, S.O.; Volkov, O.Ye.; Gospodarchuk, O.Yu. (Управляющие системы и машины, 2017)
Рассмотрены современные системы автоматического управления беспилотными летательными аппаратами, их функции и недостатки. Описаны факторы, которые могут негативно повлиять на работу автопилота и их устранение. Розглянуто сучасні системи автоматичного керування безпілотними літальними апаратами, їх функції та недоліки. Висвітлено фактори, які можуть негативно вплинути на роботу автопілоту та їх усунення. The automatic control systems of the modern unmanned aerial vehicles are considered. The description of the negative factors and their influence on UAV autopilot and ways of their correction are considered.