Діяльність Бессарабської губернської вченої архівної комісії у світлі її ”Трудов” - Бутакова, О. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті на основі „Трудів Бессарабської губернської вченої архівної комісії” вперше розглянуто архівознавчу, краєзнавчу діяльність Бессарабської архівної комісії. The article is devoted to archival activity and regional researching of Bessarabia governor scientific archival committee on it’s “Works” pages.