Моделирование распределений суммы независимых случайных величин - Галушко, В.Г. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Предложены вероятностные модели определения распределений суммы независимых случайных величин для комплексов задач при: расчете по известным параметрам слагаемым распределений; решении интегральных уравнений c использованием Maihcad; разработке прикладных программ на Фортране. Запропоновані ймовірнісні моделі визначення розподілу суми незалежних випадкови величин для комплексу задач при: - розрахунку по відомим параметрам розподілу із двох випадкових величин; - рішенню інтегральних рівнянь з використанням Mathcad; - створені прикладних програм на Фортрані. The probabilistic models of determination of distributing of sum of independent casual sizes are offered for the complexes of tasks at: calculation on the known numerical descriptions by the element of distributing; decision of integral equalizations with the use of Maihcad; to applied program development on Fortran.