Використання методів інтелектуалізації процесів оподаткування для збільшення державного бюджету і розпізнавання економічних ризиків - Резниченко, Л.В.; Тимашов, О.О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Розглядається можливість застосування методів інтелектуалізації для процесів оподаткування на основі теорії знань, а також досліджується можливість застосування сучасних інформаційних технологій для розпізнавання можливих економічних ризиків з метою збільшення бюджету України. Рассматривается возможность применения методов интеллектуализации для процессов налогообложения на основе теории знаний, а также исследуется возможность применения современных информационных технологий для распознавания возможных экономических рисков с целью увеличения бюджета Украины. The possibility of using the methods of intellectualization processes for taxation based on the theory of knowledge, and also investigated the possibility of using modern information technologies to detect possible economic risks in order to increase the budget Ukraine.