Принципи розробки знання – орієнтованої моделі управління галуззю рослинництва в регіоні в умовах невизначеності та ризику - Соболевська, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Обґрунтовано доцільність побудови та використання байєсовської мережі довіри як експертної системи при дослідженні економічної ефективності функціонування групи підприємств рослинницької галузі регіону. Обоснована целесообразность построения и использования байесовской сети доверия как экспертной системы при исследовании экономической эффективности функционирования группы предприятий отрасли растениеводства в регионе. The article substantiates appropriateness of constructioning and use of a Bayesian network of confidence as an expert system for studying of economical efficiency of functioning of an enterprises group operating in the regional crop sector.