Феномен жінки-історика 1920-х рр.: механізми творення нової ідентичності - Андросова-Байда, Д. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У науковій статті автор робить спробу визначити основні механізми формування професійної ідентичності жінки-історика 1920-х рр. The author of the scientific article makes an attempt to determine the main ways of making the professional identity of the woman-historian in the 1920-s.