Марковські процеси прийняття рішень при оптимізації систем телетрафіку - Пономаренко, Л.А.; Константінов, С.М.; Пономаренко, Ю.Л. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2016)
Classic and modern decision making methods are considered, which enable to define optimal access strategies in teletraffic systems.