Вплив зворотного зв’язку на синергетичний ефект управління транспортно-логістичною системою - Бажан, Л.І.; Яблоков, І.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Досліджені проблеми ефективного управління процесами в транспортно-логістичній системі на основі інтегрованого підходу до всіх ланок господарчої діяльності з метою підвищення її конкурентоспроможності за умов синергетичного ефекту з урахуванням впливу зворотного зв'язку. Исследованы проблемы эффективного управления процессами в транспортно-логистической системе на основе интегрированного подхода ко всем звеньям хозяйственной деятельности с целью повышения ее конкурентоспособности в условиях синергетического эффекта с учетом влияния обратной связи. The problems of effective management of processes in the transport-logistic system on the basis of an integrated approach to all stages of economic activity with the purpose of increasing its competitiveness under conditions of synergistic effect taking into account the influence of feedback are investigated.