Оцінка ролі транспорту в зростанні економіки України: макроекономічний аспект - Кудрицька, Н.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Досліджена динаміка індексів основних макроекономічних показників України та розроблений їх прогноз до 2018 р.; проведена оцінка питомої ваги транспортної та інших видів економічної діяльності у формуванні валової доданої вартості України. Зроблений висновок щодо можливих тенденцій до зростання економіки України за певних умов. Исследована динамика индексов основных макроэкономических показателей Украины и разработан их прогноз до 2018 г.; проведена оценка удельного веса транспортной и других видов экономической деятельности в формировании валовой добавленной стоимости Украины. Сделан вывод о возможных тенденциях роста экономики Украины при определенных условиях. The dynamics of indexes of key macroeconomic indicators Ukraine and developed their forecast for 2018; assessed the share of transport and other economic activities in the formation of value added Ukraine. The conclusion about possible trends towards economic growth in Ukraine under certain conditions.