Socially Responsible Investment in Human Capital - Tutova, О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
An overview of contemporary economical concepts of sustainable capital, human-resource capitalism, sustainable development, sustainable society, and socially responsible investment is made. The main features of a sustainable society are examined. The problem of measurement of the impact of social investment in human development is analyzed. Проведено огляд сучасних економічних концепцій стійкого капіталу, людино-ресурсного капіталізму, стійкого розвитку, стійкого суспільства і соціально відповідального інвестування. Досліджені основні риси стійкого суспільства. Проаналізована проблема вимірювання впливу соціального інвестування у людський розвиток. Проведен обзор современных экономических концепций устойчивого капитала, человеко-ресурсного капитализма, устойчивого развития, устойчивого общества и социально ответственного инвестирования. Исследованы основные черты устойчивого общества. Проанализирована проблема измерения влияния социального инвестирования в развитие общества.