Микола Стороженко у світлі своїх спогадів - Пазюра, Н. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті аналізуються спогади українського історика, громадського та освітнього діяча М. Стороженка «З мого життя», з’ясовуються особливості авторського самовисвітлення. In the article the memoirs of M. Storozhenko Ukrainian historian, public and educational figure are analyzes and the peculiarities of the author’s self-representation are discovered.