Загальні еліптичні крайові задачі у просторах Хермандера—Ройтберга - Касіренко, Т.М. (Доповіді НАН України, 2018)
Доведено теореми про характер розв'язності і регулярність розв'язків загальних еліптичних крайових задач у гільбертових просторах Хермандера, модифікованих за Ройтбергом. Для цих просторів показниками
регулярності служать довільне дійсне число і досить загальна вагова функція частотних змінних. Доказаны теоремы о характере разрешимости и регулярности решений общих эллиптических краевых
задач в гильбертовых пространствах Хермандера, модифицированных по Ройтбергу. Для этих пространств
показателями регулярности служат произвольное действительное число и достаточно общая весовая
функция частотных переменных. We prove theorems on the character of solvability and regularity of solutions of general elliptic boundary-value
problems in Hilbert Hörmander spaces modified by Roitberg. An arbitrary real number and a sufficiently general
weight function of frequency variables serve as the indices of regularity for these spaces.