Ідеологічні та естетичні стратегії соцреалізму з погляду сучасної гуманітаристики - Тараторіна, С. (Слово і Час, 2009)
В Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбувся науковий семінар “Ідеологічні
та естетичні стратегії соцреалізму”, в якому взяли участь дослідники з України, Росії, Польщі,
Литви та Естонії.