Наші презентації (Слово і Час, 2009)
Біблія і культура: Збірник наукових статей. Випуск 8-9; Захаржевська В.О. Симфонія муз (Взаємини і синтез літератур і мистецтва в слов’янському світі ХХ ст.); Чи дома, дома цей пан господар? Коляди, колядки та щедрівки; Наєнко М. К. Художня література України. Від міфів до модерної реальності; Остап Тарнавський: бібліографічний покажчик: 1917 -2007; Немченко І.В. Шевченка офіра: Статті та дослідження; Нариси з поетики: Теоретико-методологічні та історико- літературні виміри (маловідомі праці з українського
літературознавства Михайла Роздольського, Святослава Гординського,
Володимири Державіна); На хвилі доби: Хрестоматія польської літературної періодики 20–30 х років ХХ ст.; Лущій С. Художні моделі буття в романах
В.Підмогильного; Гуменюк В.І. Кримські мотиви в новій українській літературі
(кінець ХІХ – поч. ХХ ст.); Всесвіт. – 2008. – 9–10.