З епістолярної спадщини Олександра Білецького - Горнунг, М. (Слово і Час, 2009)
Публікується листування відомих діячів філологічної науки О.І.Білецького та Б.В.Горнунга, яке засвідчує
плідність наукових контактів між ученими в 40-і роки ХХ ст. This publication contains the correspondence of two well-known literary scholars, O.I.Biletsky and
B.V.Hornung, which is indicative of seminal contacts between both scientists in the 1940s. Печатается переписка известных представителей филологической
науки А.И.Белецкого и Б.В.Горнунга, которая отражает творческие
контакты между учеными в 40-е годы ХХ в.