І знов сонет: Євгенія Кононенко і Олена О’Лір - Гаврилюк, Н. (Слово і Час, 2009)
На основі сонетів Є. Кононенко та Олени О’Лір вивчається семантика тексту крізь призму рівня звучності
вірша. Визначаються ключові мотиви сонетів, особливості мелодики вірша. In the present paper, the semantics of sonnets by Yevheniya Kononenko and Olena O’Lear is seen through
the prism of the verse’s sonority. In order to do so, we pay special attention to the key motifs and the peculiar melodic pattern of the sonnets. На основании сонетов Е. Кононенко и Елены О’Лир
изучается семантика текста сквозь призму уровня
звучности стиха. Определяются ключевые мотивы сонетов, особенности мелодики стиха.