На підступах до універсалізму Тараса Шевченка, або Одвічний колообіг національного духу - Гром’як, Р. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Теми і мотиви поезії Тараса Шевченка / Ю.Барабаш, О.Боронь, І.Дзюба [та ін.]; НАН України, Інститут літератури ім. Т.Г.Шевченка. – К.: Наукова думка, 2008. – 376 с.