Питання наратології у дзеркалі сучасного літературознавства - Бурлакова, І. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Мацевко-Бекерська Л. Українська мала проза кінця ХІХ – початку ХХ століть у дзеркалі наратології: Монографія. – Львів: Сплайн, 2008. – 408 с.