Наші презентації (Слово і Час, 2009)
Кодак М.П. Микола Хвильовий як митець-психолог: Монографія / М.П. Кодак; Слово і Час. Систематичний покажчик змісту (2000–2007); Миронець Надія. Джерела історичної пам’яті; Наукові записки. Серія: Літературознавство / За ред. проф. М. Ткачука; Леонід Первомайський. Вибрані листи: 1970 – 1973; Київська Русь. – 2008. Кн. 6 (XXVI) “РізNE”; Київська Русь. – 2008. Кн. 7 (XXVII) “Тінь музи”; Київська Русь. – 2008. Кн. 10 (XXX) “Джаз”.