Анализ кинетики роста и прогнозирование размеров кристаллов первичного кремния в заэвтектических силуминах - Дмитришина, Я.Ю. (Процессы литья, 2013)
Описана эволюция зародышей кристаллов первичного кремния в заэвтектических силуминах. Проанализирована кинетика роста фазы первичного кремния. На основании проведенного анализа предложена методика прогнозирования размеров кристаллов первичного кремния. Описана еволюція зародків кристалів первинного кремнію в заевтектичних силумінах. Проаналізовано кінетику росту фази первинного кремнію. На підставі проведеного аналізу запропоновано методику прогнозування розмірів кристалів первинного кремнію. The description of evolutions of primary silicon crystals nucleation in hypereutectic silumins is proposed. The kinetic of primary silicon crystals growth is analyzed. Prediction of the primary silicon crystals size is proposed basing on performed analysis.