Новини Українського товариства неруйнівного контролю і технічної діагностики (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2016)
16 лютого 2016 р. в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України (ІЕЗ) відбулось засідання бюро правління УТ НКТД, на якому були обговорені питання стосовно проведення 8-ї національної науково-технічної конференції «Неруйнівний контроль та технічна діагностика»