Силове поле полоністики: постаті і проблеми - Грицик, Л. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книги: Радишевський Ростислав. Полоністичні та порівняльні студії. – К., 2008. – 509 с.; Радишевський Ростислав. Українсько-польське пограниччя: сарматизм, бароко, діалог культур. – К., 2008. – 292 с.