12-й філологічний семінар - Бернадська, Н. (Слово і Час, 2009)
15 грудня 2008 року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся 12-й філологічний семінар, який успішно працює після його поновлення вже понад десять років.