Пізнати іншого в собі: поетичний діалог Юрія Коваліва та Олесі Мудрак - Гнатюк, М. (Слово і Час, 2009)
У статті розглядається модель діалогізму, сформована на основі нового типу рефлексії – ставлення
до Іншого як до Я в поетикальному модусі художнього тексту Юрія Коваліва та Олесі Мудрак. The article deals with the model of dialogism involving a new type of reflection, namely that of recognizing the Other as a part of the Self, and studies the implications of this model in the texts by Yury Kovaliv and Olesya Mudrak. В статье рассматривается модель диалогизма,
сформированная на основе нового типа рефлексии
– отношения к Другому как Я в поэтикальном
модусе художественного текста Юрия Ковалива и Олеси Мудрак.