19-а Всесвітня конференція з неруйнівного контролю - Посипайко, Ю.М. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2016)
13–17 червня 2016 р. в Мюнхені відбулась 19-а Всесвітня конференція та виставка з неруйнівного контролю. Такий форум учених, фахівців та підприємців відбувається один раз на чотири роки. Програма конференції, що охоплювала всі види і методи неруйнівного контролю, включала 674 усні та 182 стендові доповіді про найновіші теоретичні та прикладні дослідження, розробки систем, приладів та матеріалів для дефектоскопії. Доповіді презентували представники 41-ї країни світу в 14-ти секціях.