Плацентарная дисфункция - Яковлева, Е.А.; Демина, О.В.; Бабаджанян, Е.Н.; Яковенко, Е.А. (Международный медицинский журнал, 2017)
В обзоре литературы отражены вопросы частоты встречаемости, этиологии, патогенеза, диагностики и лечения плацентарной дисфункции у беременных, направленные на устранение патогенетических механизмов ее возникновения. В огляді літератури відображено питання частоти, етіології, патогенезу, діагностики та лікування плацентарної дисфункції у вагітних, спрямовані на усунення патогенетичних механізмів її виникнення. The review of the literature reflects the prevalence, etiology, pathogenesis, diagnosis and treatment of placental dysfunction in pregnant women, aimed at eliminating the pathogenetic mechanisms of its occurrence