Програмно-цільове планування як інструмент забезпечення сталого розвитку промислового регіону - Котов, Є.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Стаття містить оцінку ефективності регіонального програмно-цільового планування та пропозиції з його удосконалення. Пропозиції стосуються поліпшення змісту програмних документів, інформаційного забезпечення, принципів та методів формування регіональних програм, посилення контролю за реалізацією заходів програм.
Ключові слова: регіон, програма, планування, сталий розвиток. Статья содержит оценку эффективности регионального программно-целевого планирования и предложения по его совершенствованию. Предложения касаются улучшения содержания программных документов, информационного обеспечения, принципов и методов формирования региональных программ, усиления контроля над реализацией мероприятий программ.
Ключевые слова: регион, программа, планирование, устойчивое развитие. The article contains an assessment of the effectiveness of regional program-target planning and proposals to improve it. The proposals concern the improvement of the content of program documents, information support, principles and methods of formation of regional programs, greater control over implementation of the programs. Keywords: region, program, planning, sustainable development.