Духовна реконкіста Галичини - Руснак, І. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Мафтин Н.В. Західноукраїнська та еміграційна проза 20-30-років
ХХ століття: парадигма реконкісти: Монографія. – Івано-Франківськ:
ВДВ ЦІТ Прикарпатського національного університету
імені Василя Стефаника, 2008. – 356 с.