Вплив сортиліну на вуглеводний обмін за умов коморбідності ішемічної хвороби серця та цукрового діабету 2-го типу - Сипало, А.О. (Международный медицинский журнал, 2017)
Визначено вплив сортиліну на показники вуглеводного обміну за умов коморбідності ішемічної хвороби серця та цукрового діабету 2-го типу. Установлено позитивні зв’язки між рівнем сортилінемії та інсулінемією у таких хворих. Определено влияние сортилина на показатели углеводного обмена в условиях коморбидности ишемической болезни сердца и сахарного диабета 2-го типа. Установлены положительные связи между уровнем сортилинемии и инсулинемией у таких больных. The article assesses the effect of sortilin on carbohydrate metabolism under conditions of comorbidity of coronary artery disease and type 2 diabetes. Positive correlations between the level of sortilinemia and insulinemia was determined.