Ультрасонографічна діагностика патології кістково−м'язових та хрящових структур у ділянці плечового суглоба - Яковенко, С.М.; Котульський, І.В. (Международный медицинский журнал, 2017)
Подано дані ультрасонографічного дослідження плечового суглоба при плечолопатковому больовому синдромі. Описано характерні ультразвукові особливості структурно-функціональних порушень артикулярних та параартикулярних тканин плечового суглоба при рiзних нозологiчних формах цього синдрому. Представлены данные ультрасонографического исследования плечевого сустава при плечелопаточном болевом синдроме. Описаны характерные ультразвуковые особенности структурно-функциональных нарушений артикулярных и параартикулярных тканей плечевого сустава при различных нозологических формах данного синдрома. Ultrasonography findings of the shoulder joint at humeroscapular pain syndrome are presented. The peculiar ultrasonography features of structural and functional disturbances of articular and paraarticular tissues of the shoulder joint in various nosological forms of humeroscapular pain syndrome are described.