Актуальність необхідності динамічного планування діяльності підприємств у невизначених умовах - Кобзій, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Обґрунтувано важливість застосування дінамічного планування діяльності підприємства в умовах нестабільності, визначено його місце, сутність та значення. Запропоновано модель динамічного планування, яка дозволить найбільш ефективно враховувати динамічність ринкових процесів та вчасно здійснювати коригування планових показників. Ключові слова: динамічне планування, коригування, підприємство, план. Проведены обоснования важности применения динамичного планирования деятельности предприятия в условиях нестабильности, определено его место, сущность и значение. Предложена модель динамичного планирования, которая разрешит наиболее эффективно учитывать динамичность рыночных процессов и своевременно осуществлять корректирование плановых показателей. Ключевые слова: динамическое планирование, корректирование, предприятие, план. The grounds are given to apply dynamic planning for enterprises under uncertainty, its place, essence and importance are shown. The model of dynamic planning is offered, it will allow to take into account dynamics of market processes and to make correction of plan targets. Keywords: dynamic planning, correction, enterprise, plan.