Оцінка ефективності управління системою збуту машинобудівних підприємств - Важинський, Ф.А.; Ноджак, Л.С.; Колодійчук, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено основні етапи системи управління збутом продукції машинобудівних підприємств; розглянуто систему показників оцінювання результативності й ефективності збутової політики.
Ключові слова: управління системою збуту, диверсифікація, асортимент товарів, ефективність, контролінг. Определены основные этапы системы управления сбытом продукции машиностроительных предприятий; рассмотрена система показателей оценивания результативности и эффективности сбытовой политики.
Ключевые слова: управление системой сбыта, диверсификация, ассортимент товаров, эффективность, контроллинг. The basic stages of control system for sale of products of machine-building enterprises have been defined; the system of indexes used for evaluation of effectiveness and efficiency of sale policy is considered.
Keywords: management of sales system, diversification, range of goods, efficiency, controlling.