“Хто замість крапки ставить кому…” - Цехмейструк, М. (Слово і Час, 2009)
11 квітня ц. р. на філологічному факультеті Одеського національного університету
ім. І.І. Мечникова відбувся круглий стіл “Замовте за мене золоте слово”: творчість Бориса
Нечерди у сучасній проекції”, присвячений 70-літтю від дня народження Б.Нечерди та
70-літтю кафедри української літератури.