Всеукраїнська шевченківська конференція - Стужук, О. (Слово і Час, 2009)
22-23 квітня ц.р. відбулася 37 Всеукраїнська наукова шевченківська конференція, організована Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького, Черкаським науковим центром шевченкознавчих досліджень за участі Міністерства освіти і науки України, Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, осередку Наукового товариства Шевченка в Черкасах і присвячена 195-й річниці від дня народження Тараса Шевченка.