Лірична складова поезії Івана Франка. Теоретико-літературний та духовний виміри - Штонь, Г. (Слово і Час, 2009)
У статті ставиться під сумнів традиційне зарахування до лірики віршованих форм імперсонального
виражального ряду. The author of the paper casts doubt upon the traditional categorisation of impersonal poetic diction as a
part of lyric poetry. В статье ставится под сомнение традиционное отнесение к
лирике стихотворных форм имперсонального выразительного
ряда.