Simulation of the tracer diffusion, bulk ordering, and surface reordering in f.c.c. structures by kinetic mean-field method - Bezpalchuk, V.M.; Kozubski, R.; Gusak, A.M. (Успехи физики металлов, 2017)
Tracer diffusion and ‘chemical’ (atomic) ordering processes in two face-centred cubic (f.c.c.) binary systems mimicking Ni3Al and FePt were simulated by means of the kinetic mean-field (KMF) method originally proposed by G. Martin in 1990. В роботі розглядається моделювання дифузії значених атомів і процесу «хемічного» (атомового) впорядкування в двох бінарних системах з гранецентрованою кубічною (ГЦК) структурою Ni3Al та FePt із використанням середньопольової кінетичної методи (KMF), запропонованої Ж. Мартаном у 1990 р. В работе рассматривается диффузия меченых атомов и процесс «химического» (атомного) упорядочения в двух бинарных системах с гранецентрированной кубической (ГЦК) структурой Ni3Al и FePt с использованием среднеполевого кинетического метода (KMF), предложенного Ж. Мартаном в 1990 г.