Спонтанное фрагментирование металлов в области фазовых превращений - Майборода, В.П.; Шпак, А.П.; Куницкий, Ю.А. (Успехи физики металлов, 2003)
Приводятся данные об изменениях когезионных энергий (на 1–2%) в ОЦК- и ГЦК-фазах железа и меди при увеличении параметров решеток до значений, соответствующих стадии предплавления. Наводяться дані про зміни когезійних енергій (на 1–2%) в ОЦК- і ГЦК-фазах заліза та міді при збільшенні параметрів граток до значень, що відповідають стадії передплавління. The data on changing cohesion energies (by 1–2%) in b.c.c. and f.c.c. phases of iron and cupper at increasing lattice parameters up to values corresponding to premelting stage are presented.