“А я листів чекаю, як Бога, як Великодня … ” Епістолярій Івана Світличного - Загоруйко, Н. (Слово і Час, 2009)
Наприкінці минулого року у видавництві
“Сфера” вийшов другий том зібрання
листів видатного критика, перекладача,
поета, правозахисника, багаторічного
політв’язня Івана Світличного – “Голос
доби”.