Шекспірове слово в козацькому краю - Висоцька, Н. (Слово і Час, 2009)
23-25 квітня ц.р. у Запоріжжі проходила міжнародна наукова конференції “Поетичний універсум “Сонетів” В.Шекспіра: рецепція, дослідницькі інтерпретації, переклади”, яку можна з повним правом назвати першим шекспірознавчим форумом в Україні за багато десятиліть.