Наші презентації (Слово і Час, 2009)
Кур’єр Кривбасу. – 2009. – № 234-235 (травень-червень); Кур’єр Кривбасу. – 2009. – № 232-233 (березень-квітень); Богдан Тихолоз. Філософська лірика Івана Франка: Діалектика поетичної рефлексії: Монографія; Роман Піхманець. Іван Франко і Василь Стефаник: Взаємини на тлі доби; Євген Нахлік, Оксана Нахлік. Пантелеймон Куліш між Параскою Глібовою і Горпиною Ніколаєвою: Біографічно-культурне дослідження: З додатком невідомого листування / Монографічна розвідка Є.Нахліка; О.Д.Турган, Т.В.Гребенюк. Універсальні категорії в системі літературного твору (модерністська та постмодерна світоглядно-художні парадигми): Монографія; Микола Гоголь: українська бібліографія; Родословие Н.В. Гоголя: статьи и материалы; Летопись жизни и творчества Н.В. Гоголя: нежинский период (1820–1828); Н.В. Гоголь и славянский мир (русская и украинская рецепции): Сб. статей; Нові Гоголезнавчі студії; Гоголезнавчі студії; Ткачук М.П., Ткачук О.М. Маркіян Шашкевич. Дослідження.