Новознайдені вірші Юрія Федьковича - Ковалець, Л. (Слово і Час, 2009)
Уперше надруковано (у супроводі відповідних приміток) 9 поезій Ю. Федьковича, які не потрапили
до його Першого повного і критичного видання творів та досі перебували в рукописах. Автографи
зберігаються у Відділі рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені Василя
Стефаника (ф. 11 (Барвінських), спр. 5843/356). The paper introduces 9 properly annotated poems by Yu. Fedkovych which were not included into the
first edition of the writer’s complete works and have remained in manuscript form. The autographs are kept
in the manuscript division of Vasyl Stefanyk Lviv Scientifi c Library of the National Academy of Sciences
of Ukraine. Впервые подаются (в сопровождении соответствующих
примечаний) 9 поэзий Юрия Федьковича, которые не попали в его
Первое полное и критическое издание произведений и до этих
пор находились в рукописях. Автографы сохраняются в Отделе
рукописей Львовской национальной научной библиотеки Украины
имени Василя Стефаника (ф.11 (Барвинских), д. 5843 / 356).