Дослідження номеносфери поезії І. Франка - Пилипчук, С. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Мар’яна Челецька. Номеносфера поезії Івана Франка (поетика заголовків, присвят, епіграфів) / НАН України. Львівське відділення Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка; відп. ред. М. З. Легкий. – Львів, 2007. – 304 с. – (Франкознавча серія. Вип. 9).