Наші презентації (Слово і Час, 2009)
Іван Франко. Казки. Повне зібрання / Упорядник, автор передмови і коментарів Г.Сабат; Тетяна Свербілова, Наталя Малютіна, Людмила Скорина. Від модерну до авангарду: жанрово-стильова парадигма української драматургії першої третини ХХ століття / Наук. ред. М.М.Сулима; Кур’єр Кривбасу. – 2009. – № 236-237 (липень-серпень); Лівенко І.М. Модель світу та форми її художнього вираження в поезії Юрія Тарнавського: Монографія; Ткаченко С.І. Сходження. Життя і творчість Володимира Бровченка; Лілія Коробко. Бібліографічний покажчик про Сергія Єфремова; Васьків М.С. Романні форми в українській літературі 1920-1930-х років: Монографія; Михайло Капелістий. А нащадкам не байдуже.