Гірка сповідь моєї Батьківщини - Крайник (Каблучка), М. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Про пошуково–дослідницьку роботу історичного гуртка «Світ» при Перегонівській загальносвітній школі І–ІІ ступенів Кобеляцького району Полтавської області (1992–2008 рр.)