Міжнародна наукова конференція “Іван Франко: недруковане й забуте” - Сабат, Г. (Слово і Час, 2009)
21-22 травня ц.р. Дрогобицький державний педагогічний університет приймав
у своїх стінах учасників міжнародної наукової конференції “Іван Франко: недруковане
й забуте”.