Наші презентації (Слово і Час, 2009)
Т.И. Тищенко, Л.Г. Фризман. Песня грустного содержания. История русской
романтической элегии: Учебное пособие; “Іван Нечуй-Левицький: постать і творчість”: Збірник праць Всеукраїнської наукової конференції; Іноземна філологія: Український науковий збірник. – Вип. 118, Вип. 119, Вип. 119 (2); Співак І.Е. Повісті Бориса Харчука. Проблеми поетики: Монографія; Ольга Гуменюк. Меджбур олдым мен бир гуле – Взяла у бран мене троянда: Поетичний світ фольклорного пісенного жанру – макаму; Сорока Петро. З вершин чужого світу: Літературний портрет Сергія Ткаченка; Біблія і культура: Збірник наукових статей. – Вип. 10.