Інтегрована технологія проектування комп’ютерних засобів сценарного типу підготовки фахівців для енергопідприємств - Абрамович, Р.П.; Бальва, А.О.; Самойлов, В.Д. (Электронное моделирование, 2018)
Представлено інтегровану технологію розробки комп’ютерних засобів сценарного типу для підготовки фахівців енергопідприємств. Технологія базована на сценарно-педагогічному методі проектування з використанням графічних специфікацій і реалізована в адаптованому мультимедійному пакеті Flash в якості конструктора засобів підготовки з метою залучення до процесу проектування спеціалістів галузі. Наведено приклади реалізації складових технології для побудови систем сценарного типу підготовки персоналу енергопідприємств рівня розподільчих мереж. Представлена интегрированная технология разработки компьютерных средств сценарного типа для подготовки специалистов энергопредприятий. Технология основана на сценарнопедагогическом методе проектирования с использованием графических спецификаций и реализована в адаптированном мультимедийном пакете Flash в качестве конструктора средств подготовки с целью привлечения к процессу проектирования специалистов отрасли. Приведены примеры реализации составляющих технологии для построения систем сценарного типа подготовки персонала энергопредприятий уровня распределительных сетей. An integrated technology for development of computer-aided software aimed at training energy industry personnel is presented. This technology, based on a scenario-pedagogical design method with the use of graphic specifications, is implemented in the adapted FLASH multimedia package as a construction set in order to involve industry specialists into the design process. Examples of technology components implementation in construction of training scenario type systems for personnel of distribution energy companies are presented.